Xerrada «Nens emocionalment Intel•ligents «

Xerrada "Nenes emocionalment Intel•ligents "Els últims estudis a nivell mundial indiquen que la nostra felicitat, el nostre benestar personal y social, està condicionat en un 77% per la nostra intel·ligència emocional i nomes en un 23% pel nostre coeficient intel·lectual. Tot i que fins ara la nostra societat en tots els seus àmbits (ciència, educació, economia…) ha fixat la seva atenció en la intel·ligència considerant exclusivament la seva vessant més racional; cada vegada és més evident la importància de les habilitats emocionals i el seu paper decisiu a les nostres vides.

La bona notícia es que la intel·ligència emocional, a diferència de la racional, es pot aprendre i es pot modificar al llarg de la nostra vida. Per aquest motiu podem afirmar que mai es massa tard (mai és massa aviat diria jo) per començar a treballar i millorar les nostres competències emocionals.

Entendrem com funciona el nostre cervell emocional, com es relaciona amb altres àrees del cervell més cognitives, i per què als més petits els hi costa tant gestionar de forma adequada les seves emocions .

Abrandem estratègies per millorar les nostres competències emocionals i ajudar des de casa als nostres fills a fer una gestió més positiva de les seves.

Prendre consciència de les nostres emocions, ser capaços d’expressar-les i reconèixer-les en els altres, regulació, autocontrol, tolerància a la frustració, auto motivació…. són eines que podem regalar als nostres fills i que els acompanyaran la resta de la seva vida. Perquè si alguna cosa tenim en comú tots els pares i mares, és que volem la felicitat dels nostres fills.

Comencem?

Elena Vélez

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *